Profilul RoEnergy South-East Europe, Bucureşti 2011

 

Eveniment: RoEnergy South-East Europe, Bucureşti 2011, Târg Internaţional de Energii Regenerabile şi Eficienţă Energetică în Construcţii

Locaţie: Bucureşti, Palatul Naţional al Copiilor, B-dul Tineretului, nr.8-10

Data desfăşurării: 7,8,9 iulie 2011

Manifestări: Expoziţii, Conferinţe Business Meetings, Conferinţe de Presă

Tematici: eolian, solar, hidro, biocombustibili, biomasă, geotermal, construcţii, arhitectură, geotermal, reciclare reziduuri

Target: arhitecţi, proiectanţi, dezvoltatori imobiliari, evaluatori imobiliari, consultanţi energetici, reprezentanţi ai mediului academic/cercetare, industria de construcţii, industria de prelucrare a lemnului, producători, comercianţi de tehnologie utilizată în producerea de energie din surse regenerabile, agricultură, autorităţi publice, unităţi bancare, asociaţii profesionale, investitori.

Identitate: www.roenergy.eu

Contact: info@roenergy.eu

Estimări participanţi: 60 expozanţi, interni şi internaţionali, 3000 vizitatori, Conferinţe Energie Regenerabilă şi Eficienţă Energetică în Construcţii, Business Meetings.

Organizator: SC Aida Australis SRL

 

 

 

România, „împânzită” de proiecte solare

RoEnergy, locul de unde se pregăteşte asediul parcurilor

 

 

După succesul repurtat la Timişoara, RoEnergy pregăteşte următorul eveniment, programat să se desfăşoare în perioada 7-9 iulie 2011, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, sub egida RoEnergy South-East Europe, Bucureşti 2011, Târg Internaţional de Energii Regenerabile şi Eficienţă Energetică în Construcţii.

După cum se ştie, România trebuie să continue şi în 2011, adaptarea politicii energetice şi de mediu la cerinţele Comisiei Europene. Pe de altă parte, necesitatea unui control mai riguros al folosirii resurselor, reclamă creşterea investiţiilor în acest sector.

În timp ce anul trecut, România a excelat prin investiţiile eoliene, 2011 se prefigurează a fi „Anul Soarelui”, datorită nenumăratelor proiecte de parcuri solare anunţate să se dezvolte în ţara noastră. Este vorba îndeosebi de proiecte publice, aflate în diverse stadii de evoluţie, iniţiate de către autorităţile locale, dar există şi iniţiative private.

Ţinând cont de aceste premise, organizatorii RoEnergy, compania Aida Australis, îşi propun să reunească sub acelaşi acoperiş expozanţi renumiţi de echipamente şi tehnologii regenerabile alături de reprezentanţi ai autorităţilor publice, asociaţii profesionale, cercetători, cadre academice şi mass media. „Dorim să acoperim, prin expozanţi, conferinţe, business-uri meetings şi alte manifestări de gen, o paletă cât mai largă de tehnologii regenerabile din toate domeniile, de la eolian, hidro până la solar şi biomasă. Fără a neglija, evident, nici un domeniu, pentru 2011 există semnale puternice în ceea ce priveşte prezenţa tehnologiile solare. Cei care doresc să fie la curent cu noutăţile Târgului din Bucureşti, se pot informa permanent de pe site-ul nostru: www.roenergy.eu. Desigur, pentru ediţia din 2011 pregătim câteva noutăţi, care vor fi anunţate public la momentul potrivit”, susţine Aida Trif, Project Manager RoEnergy South-East Europe, Bucureşti 2011.

 

 

 

CÂTĂ ENERGIE PUTEŢI PRODUCE ÎNTR-O FERMĂ ?

 

 

Deţineţi o exploataţie agricolă şi vă gândiţi să produceţi în regie proprie energia necesară fermei dvs. ? Ştiaţi că din reziduuri se poate “face” energie, însă niciodată nu aţi calculat câţi bani se pot economisi în acest mod ? Doriţi să aflaţi cât costă un astfel de proiect?

Înscrieţi-vă la RoEnergy South-East Europe, Bucureşti 2011, Târg Internaţional de Energii Regenerabile şi Eficienţă Energetică în Construcţii, 7-9 iulie 2011, şi veţi afla în detaliu, tot ce vă interesează pe această temă. Mai mult, participând la conferinţele organizate în cadrul târgului, veţi putea să vă instruiţi în domeniile de interes, prin audierea specialiştilor, firmelor specializate şi a celor care aplică tehnologiile. Dacă v-aţi înscris ca participant la expoziţie şi mai ales la conferinţă pe tema biogazului şi totuşi nu mai aveţi răbdare până în iulie, noi putem să vă oferim încă de acum un model de calcul al necesarului de energie a unei familii şi al potenţialului de a produce de biogaz pentru o fermă de tip familial. Calculaţia este pusă la dispoziţia Dvs. de specialişti cunoscuţi în acest domeniu: Dr. ing. biotehnolog Teodor Vintilă (Timişoara) şi Cercetător ing. Nikolić Vasilie (Bucureşti). Informaţia se poate solicita la e mail: press@roenergy.eu

Prin expoziţie, conferinţe şi business meetings, RoEnergy va acoperi aproape toate domeniile energiei regenerabile începând de la fotovoltaic şi eolian până la microhidrocentrale şi soluţii inteligente de construcţii. În ceea ce priveşte bioenergia, fermierii vor avea ocazia să stabilească contacte cu specialişti şi firme din domeniul biocombustibililor (biogaz, biodiesel, bioetanol şi biomasă).

Mai multe amănunte despre târg aflaţi direct de pe www.RoEnery.eu

 

 

PR RoEnergy

 

 

 

 

ŞAPTE MOTIVE SĂ VENIŢI LA ROENERGY, TÂRG INTERNAŢIONAL DE ENERGII REGENERABILE ŞI EFICIENŢĂ ENERGETICĂ ÎN CONSTRUCŢII

 

 

În rândurile ce urmează aflaţi ce câştigaţi dacă decideţi să fiţi Expozant la RoEnergy, Târg Internaţional de Energii Regenerabile şi Eficienţă Energetică în Construcţii, care va avea loc în 7-9 iulie 2011, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti. (www.roenergy.eu).

Cui se adresează RoEnergy? Arhitecţi, proiectanţi, dezvoltatori imobiliari, evaluatori imobiliari, consultanţi energetici, reprezentanţi ai mediului academic/cercetare, industria de construcţii, industria de prelucrare a lemnului, producători, comercianţi de tehnologie utilizată în producerea de energie din surse regenerabile, agricultori, autorităţi publice, unităţi bancare, asociaţii profesionale, investitori

 

1.Estimarea investiţiei, gratis

Dacă vă înscrieţi ca Expozant la RoEnergy, beneficiaţi gratuit de o estimare a potenţialului energetic. Este vorba de potenţialul energetic eolian ori de energia produsă într-o exploataţie agricolă. Nu trebuie decât să trimiteţi un e mail la press@roenergy.eu şi obţineţi, direct de la cercetători (ing. Dan Ocatavian Căpătînă, IPA CIFATT Cluj, pentru estimări eoliene, respectiv ing. Nikolić Vasilie, Bucureşti, dr. ing. biotehnolog Teodor Vintilă, Timişoara, Facultatea de Zootehnie şi Biotehnologii, pentru estimări biomasă), o estimare profesionistă despre potenţialul energetic al exploataţiei dvs., fermă, cabană ori gospodărie.

 

2. Răspunsuri la probleme

Participând la Conferinţele RoEnergy (teme: solar/fotovoltaic, microhidroenergie, eolian, biomasă, construcţii inteligente, reciclare deşeuri) aveţi ocazia să aflaţi direct de la profesionişti răspunsurile la problemele care vă frământă din aceste domenii.

 

3. Legile, la “prima mână”

RoEnergy are drept Parteneri autorităţi publice direct implicate în promovarea programelor de energie regenerabilă, fie că vorbim de Casa Verde, de programul Rabla ori de reciclarea deşeurilor. La RoEnergy veţi avea ocazia să staţi de vorbă cu reprezentanţi ai Ministerului Mediului şi Pădurilor şi ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pentru a afla cum plănuiesc autorităţile respectarea cerinţelor UE privind poluarea.

 

4. Oameni care gândesc la fel ca dvs.

La astfel de manifestări nu vin decât cei realmente interesaţi de tehnologiile energiei regenerabile, fie că ne referim la manageri de companii ori la cetăţeni interesaţi de soluţii inteligente de construcţii, deci nu aveţi cum să nu vă întâlniţi cu persoane interesante pentru afacerea dvs. Desigur, participanţi la RoEnergy înseamnă inclusiv cercetători, profesori, dar şi manageri, oameni de afaceri, investitori din ţară şi din străinătate.

 

5. Reclamă cât încape

Din momentul în care decideţi să fiţi Expozant la RoEnergy, beneficiaţi de toată reclama făcută de către organizatori pentru promovarea acestui târg. Gândiţi-vă numai cât v-ar fi costat pe dvs. o pagină de reclamă într-o revistă de profil şi cât costă înscrierea la Târg! Ca şi Expozant, în afară de taxa de înscriere, nu vă mai costă nimic. În schimb, beneficiaţi de toate avantajele unei promovări profesioniste.

 

6. Tehnologiile de mâine

Oricine va fi Expozant la RoEnergy va avea ocazia să cunoască, prin expoziţie ori conferinţe, cele mai noi tehnologii din sfera energiilor regenerabile.

 

7. Trendul

Dincolo de cifre, produse şi imagini, RoEnergy vă mai oferă ceva: trendul energiilor regenerabile. Fiind în mijlocul evenimentului o să luaţi “pulsul” industriei, lucru care vă va ajuta cu siguranţă în deciziile pe care le veţi lua ulterior pentru afacerea dvs.

 

Cosmin Trif